EUR: 327,38 Ft
CHF: 301,52 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Extra

A mini a csini

A  sztárok a világ legexkluzívabb rendezvényein rendre földig érő estélyit viselnek. A 75. Velencei Filmfesztiválon azonban sokan szakítottak a hagyománnyal és maxi helyett miniben mentek. Így tett hazánk legsikeresebb modellje, Palvin Barbara is, aki egy Armani-alkotásban mutatta meg szexi lábait.

Profimedia, Matrix

Palvin Barbi égig érő lábain mindenkinek megakadt a szeme.

Profimedia, Matrix

Emma Stone egyszerre volt trendi és elegáns ezüstös szettjében.

Profimedia, Splash

Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez is szexi combokat villantott.

Profimedia, Press Association

Az új Baywatchban is feltűnő brazil szupermodell, Izabel Goulart tökéletes alakját jól kiemelte ez a csillogós miniruha.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  A STRAND Fesztivált szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két jótékonysági akicót is szerveztek Zamárdiban.

 • Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre tudatosabbak a mai fiatalok jövőjüket illetően. Az előző évekhez képest a 19–29 év közötti korosztály 56 százaléka már külön él szüleitől és szeretne minél előbb családot alapítani.

 • Ellopták a Mona Lisát!

  Ellopták a Mona Lisát!

  108 éve ezen a napon rabolták el Leonardo da Vinci világhírű festményét, a Mona Lisát. A bűncselekmény hatalmas médiszenzációnak számított akkoriban.

 • Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda egy éve szingli, és már tárt karokkal várja az igazit. Asztrológusa szerint jövő év elején találhatja el Ámor nyila, az ügyvédjelölt a nagy találkozásra pedig lelkileg is igyekszik felkészülni.