EUR: 317,03 Ft
CHF: 279,46 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Külföld

A nap képe: Pusztító égiháború

Az Egyesült Államok délkeleti partvidékén zsúfolt sorokban, rendőri felvezetés mellett hagyják el otthonukat az emberek a péntek hajnalra várható Florence hurrikán miatt.

Évtizedek óta nem ért szárazföldet ötfokozatú trópusi ciklon, így hatalmas pusztításra számítanak. Több államban szükségállapotot hirdettek. A bivalyerős hurrikán így néz ki a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről.

/Fotó: MTI/EPA

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán: Magyar képviseletet nyitunk Izraelben – Videó!

  Orbán: Magyar képviseletet nyitunk Izraelben – Videó!

  Mint arról már beszámoltunk, külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben tett diplomáciai látogatása során.

 • Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok

  Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok

  Dinamikusan fejlődnek a magyar-indonéz kapcsolatok, ennek egyik legutóbbi példája, hogy a magyar kormány hiteléből felépülő vízügyi létesítmények közel félmillió ember vízellátását fogják biztosítani Indonéziában – mondta Joó István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) export növeléséért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek telefonon adott interjújában.

 • Újabb nők térnének haza, akik korábban az Iszlám Állam tagjai voltak

  Újabb nők térnének haza, akik korábban az Iszlám Állam tagjai voltak

  Egy 22 éves szarajevói nő levélben fordult a bosznia-hercegovinai hatóságokhoz, és azt kérte, hogy két másik nőtársával és kiskorú gyermekeikkel együtt hazatérhessenek Boszniába; elmondása szerint korábban férjeik kényszerítették őket arra, hogy csatlakozzanak az Iszlám Állam terrorszervezethez – írta az Index.