EUR: 330,02 Ft
CHF: 299,96 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

A nap képe: Fogd meg, csibész!

A baracskai börtönben rendezték meg az őrző-védő kutyák egyik legnagyobb versenyét, ahol a belga juhász, német juhász, rottweiler és még számos ebfajta mérte össze tudását a rendvédelmi szervek kutyás szakembereinek irányításával.

A Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben a büntetés-végrehajtási intézetek mellett a társ rendvédelmi szervek, valamint a visegrádi négyek országainak csapatai is részt vettek a Kutyavezetők és szolgálati kutyák VIII. országos versenyén.

/Fotó: MTI – Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Hiába várjuk a csomagot, megsemmisíthetik a hamis termékeket

  Hiába várjuk a csomagot, megsemmisíthetik a hamis termékeket

  Mindenki szeretne spórolni az ajándékok vásárlásánál, de ha egy termék túl olcsó, akkor gyanakodjunk arra, hogy hamisítvány. A hamisított termékek könnyen fennakadhatnak a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál. A NAV akár meg is semmisítheti a megrendelt termékünket, ha pedig nagy mennyiségről van szó, előfordulhat hogy fel is jelentenek.

 • Családi programok a nemzeti ünnepen

  Családi programok a nemzeti ünnepen

  Ingyenes Országház látogatással, koncertekkel és emlékmenettel és családi programokkal várják az érdeklődőket október 23-án az 1956-os szabadságharc megemlékezésén.

 • Nap képe: Jön Vuk

  Nap képe: Jön Vuk

  Az egyik legkedvesebb mesefilm figurái csalnak mosolyt a járókelők arcára a Fővárosban.

 • Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

  Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

  Hétfőn megkezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő értékelő beszédet tartott, melyben beszámolt arról, hogy a kormány minden polgármesterrel együttműködik, valamitn szóba kerültek a környezetvédelem fontosabb kérdései is.