2019. március 23., szombat
Emőke

Belföld

A nap képe: Fogd meg, csibész!

A baracskai börtönben rendezték meg az őrző-védő kutyák egyik legnagyobb versenyét, ahol a belga juhász, német juhász, rottweiler és még számos ebfajta mérte össze tudását a rendvédelmi szervek kutyás szakembereinek irányításával.

A Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben a büntetés-végrehajtási intézetek mellett a társ rendvédelmi szervek, valamint a visegrádi négyek országainak csapatai is részt vettek a Kutyavezetők és szolgálati kutyák VIII. országos versenyén.

/Fotó: MTI – Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Budapest, 2019. március 22., péntek (MTI) – Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.

  • Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    A bíróságok még az igazságszolgáltatásnál is komolyabb szerepet töltenek be a társadalom életében, létük önmagában meghatározó a jogi kultúra, a béke, az együttélés szempontjából – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Kaposváron.