EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

A nap képe: Max Csodaországban

Igazi kis hőst varázsolt három hónapos kisfiából, Maxből édesapja, aki olyan digitális illusztrációkat kezdett el gyártani szeretett gyermekéről, mintha szuperhős lenne.

Olyan körülmények között is feltűnik a lurkó, mintha ő festené a csíkokat a zebrákra a szavannán lebukó nappal a háttérben, vagy éppen egy könyvtár röpködő könyvei alatt ámul és bámul. Andreas, az édesapa elmondta, hogy még számos hasonló alkotás van készülőben, no és persze a látottakon kívül már több remekmű is lapul a számítógépében.

/Fotó? Profimedia

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

  Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

  Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.

 • Helyhatósági választásokat tartanak Szlovéniában

  Helyhatósági választásokat tartanak Szlovéniában

  Helyhatósági választásokat tartanak vasárnap Szlovéniában; elemzők szerint kevesebb mint fél évvel az általános választások után a szavazás képet adhat a belpolitikai hangulat változásairól, de az eredmények valószínűleg nem fogják pontosan tükrözni az országban uralkodó politikai légkört.

 • Új választás vagy népszavazás jöhet Nagy-Britanniában

  Új választás vagy népszavazás jöhet Nagy-Britanniában

  Nem biztos, hogy meglesz a brit parlamentben a Brexitről szóló EU-brit megállapodás elfogadásához szükséges többség, akkor pedig választás vagy népszavazás jöhet – erről beszélt Gálik Zoltán egyetemi docens az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.