EUR: 344,77 Ft
CHF: 319,75 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Külföld

A nap képe: Pusztító Florence

Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

Egy nő autóját elsodorta a víz, az asszonynak sikerült az ülésen bekötött gyermekét kiszabadítania, és vele együtt kiugrott a kocsiból, de az egyéves kisbabát magával ragadta az ár. A brutális szélvihar a kikötőben álló hajókat úgy dobálta a házak udvarára, mintha játékok lettek volna.


Kapcsolódó Cikkek

 • Sárga besorolású lett Spanyolország

  Sárga besorolású lett Spanyolország

  A koronavírus-fertőzés miatt zöldből sárga besorolású lett Spanyolország – az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat a Hivatalos Értesítő szerdai számában jelent meg.

 • Ukrajnában újabb rekordot döntött az új fertőzöttek száma

  Ukrajnában újabb rekordot döntött az új fertőzöttek száma

  Továbbra is gyorsuló ütemben terjed a koronavírus-fertőzés Ukrajnában, szerdára csaknem 1300 esettel újabb rekordot döntött az egy nap alatt azonosított fertőzöttek száma, ezen felül a kórházi ápolásra szorulóké is kiugróan megemelkedett – derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által szerdán közzétett adatokból és az egészségügyi miniszter szokásos napi tájékoztatójából.