EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb XV.kerület

A panelépületek megújításáért felelős miniszteri megbízott lett László Tamás

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a panelépületek megújításáért felelős miniszteri megbízottá nevezte ki László Tamást, a Fidesz–KDNP XV. kerületi polgármesterjelöltjét.

– Köszönöm a megbízatást, hiszem, hogy országosan és a XV. kerületben munkám révén valódi panelprogram, a lakóépületek és a lakótelepek teljes körű megújítása valósulhat meg a közeljövőben. Szavazzanak rám, hogy folytathassam a 2010–2014 között megkezdett lakótelep-felújítást, amikor Újpalotán 1400 lakás hőszigetelése és nyílászárócseréje valósult meg, közterületek, intézmények újultak meg – mondta lapunknak kinevezése után László Tamás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.