2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Külföld

A Trónok harca a legjobb dráma

Átadták a legjobb amerikai televíziós sorozatoknak járó Emmy-díjakat, ahol az HBO Trónok harca produkciója a drámasorozatok között verhetetlennek bizonyult.

A széria aktuális évada tavaly túl későn került a képernyőre, ezért nem vehetett részt az amerikai televíziós akadémia tévés Oscarként is emlegetett díjáért folyó versengésben. Idén azonban harmadszor is elnyerte a legjobb drámasorozat Emmy-szobrát. A trófeát olyan erős vetélytárs elől szerezte meg, mint A szolgálólány meséje. Peter Dinklage, a Trónok harca sztárja a harmadik Emmyjét is begyűjtötte a sorozattal.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pokolgép robbant Észak-Írországban

    Pokolgép robbant Észak-Írországban

    Pokolgép robbant hétfőn Észak-Írországban, az Írországgal közös határ közelében, a hatóságok tájékoztatása szerint az akció célpontjai azok a rendőrök voltak, akiket előzőleg egy csalinak szánt hamis riasztás miatt küldtek a közelbe, és szerencsések voltak, hogy nem vesztették életüket.

  • Évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

    Évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

    Még évekig eltarthat a fejüknél összenőtt és augusztus elején sikeresen szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja, az egyik kislány már jól van, a másikat mélyaltatásban tartják, mindketten lázasak, vírusfertőzésen esnek át – mondták el a műtétsorozatot levezető magyar orvosok vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.