EUR: 317,85 Ft
CHF: 279,72 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Egyéb Székesfehérvár

A város, a Vidi, a sikerek és a tervek

A Városháza dísztermében fogadta Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a MOL Vidi FC csapatát, szakmai stábját és vezetőit a csapat UEFA Bajnokok Ligájában tanúsított tisztes helytállása és a hamarosan kezdődő Európa-liga-szereplése okán.

A labdarúgók figyelő tekintete Cser-Palkovics András polgármesterre irányul, míg az egész város a labdarúgókra figyel Fotó: ÖKK, Molnár Artúr

A találkozón Mészáros Attila alpolgármester a stadion jelenlegi állapotáról és a további ütemezésről is beszámolt a csapatnak.


– A stadionban a lelátó, a pálya, a hang- és fénytechnika, valamint a kiszolgálólétesítmények készen vannak. A fejépületben még akadnak elvégzendő belsőépítészeti munkák, és kertészeti munka is vár még a kivitelezőre az épületnél a használatbavételi engedélyeztetés előtt. A városrész rehabilitációját úgy tervezték meg, hogy ne csak a stadion, hanem annak teljes környezete is modern, XXI. századi legyen.

Kovács Zoltán, a MOL Vidi FC sportigazgatója elmondta, büszkék arra, hogy a játékosok és a szakmai stáb a nehezített körülmények között is ilyen szép sikert értek el. Köszönetet mondott a városnak, hogy újra pályára léphetnek majd Sóstón. A csapatban nem kevesen vannak olyanok, akik ezt először tehetik meg.

Kapcsolódó Cikkek