2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Székesfehérvár

A város, a Vidi, a sikerek és a tervek

A Városháza dísztermében fogadta Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a MOL Vidi FC csapatát, szakmai stábját és vezetőit a csapat UEFA Bajnokok Ligájában tanúsított tisztes helytállása és a hamarosan kezdődő Európa-liga-szereplése okán.

A labdarúgók figyelő tekintete Cser-Palkovics András polgármesterre irányul, míg az egész város a labdarúgókra figyel Fotó: ÖKK, Molnár Artúr

A találkozón Mészáros Attila alpolgármester a stadion jelenlegi állapotáról és a további ütemezésről is beszámolt a csapatnak.


– A stadionban a lelátó, a pálya, a hang- és fénytechnika, valamint a kiszolgálólétesítmények készen vannak. A fejépületben még akadnak elvégzendő belsőépítészeti munkák, és kertészeti munka is vár még a kivitelezőre az épületnél a használatbavételi engedélyeztetés előtt. A városrész rehabilitációját úgy tervezték meg, hogy ne csak a stadion, hanem annak teljes környezete is modern, XXI. századi legyen.

Kovács Zoltán, a MOL Vidi FC sportigazgatója elmondta, büszkék arra, hogy a játékosok és a szakmai stáb a nehezített körülmények között is ilyen szép sikert értek el. Köszönetet mondott a városnak, hogy újra pályára léphetnek majd Sóstón. A csapatban nem kevesen vannak olyanok, akik ezt először tehetik meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.