2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Nagykanizsa

A zenén vesztek össze

Súlyos testi sértés miatt kell felelnie annak a nagykanizsai férfinak, aki bántalmazta idős szomszédját. Hogy korábban volt-e köztük konfliktus, egyelőre nem tudni, de annyi bizonyos, hogy szeptember 9-én 11 óra tájban az 50 éves elkövetőnek elege lett a szomszédból átszűrődő zenéből. Átment, és számon kérte az ott élő 81 éves asszonyon, hogy szerinte túl hangosan hallgatta kedvenc dalait.

A dulakodás helyszíne. Rendőrségi úgy lett a vitából (Fotó: ZMRFK)

A vitának azonban ezzel nem lett vége, dulakodás alakult ki közöttük, a dühös férfi pedig úgy meglökte az idős nőt, hogy az elesett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság most eljárást indított a csendkedvelő férfival szemben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.