EUR: 316,84 Ft
CHF: 279,29 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Nagykanizsa

A zenén vesztek össze

Súlyos testi sértés miatt kell felelnie annak a nagykanizsai férfinak, aki bántalmazta idős szomszédját. Hogy korábban volt-e köztük konfliktus, egyelőre nem tudni, de annyi bizonyos, hogy szeptember 9-én 11 óra tájban az 50 éves elkövetőnek elege lett a szomszédból átszűrődő zenéből. Átment, és számon kérte az ott élő 81 éves asszonyon, hogy szerinte túl hangosan hallgatta kedvenc dalait.

A dulakodás helyszíne. Rendőrségi úgy lett a vitából (Fotó: ZMRFK)

A vitának azonban ezzel nem lett vége, dulakodás alakult ki közöttük, a dühös férfi pedig úgy meglökte az idős nőt, hogy az elesett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság most eljárást indított a csendkedvelő férfival szemben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.