2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra Sopron

Aida sztárokkal

A Fertőrákosi Barlangszínházban tavaly rekordot felállító, hat telt házas és szűnni nem akaró tapsvihar kísérte előadás után szeptembertől a Soproni Petőfi Színházban is láthatja a közönség Elton John és Tim Rice Aida című musicaljét. Szeptember 21-22-23-án bérleten kívüli előadásokra válthatnak jegyet a nézők, majd heteken keresztül a középiskolásoknak és egyetemistáknak játsszák a darabot, de jövő áprilisban még visszatér Sopronba. A produkcióban szerepelnek többek között Stéphanie Schlesser, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Szomor György és a helyi társulat tagjai.

Fotó: Pro Kultúra Sopron / Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.