EUR: 323,96 Ft
CHF: 285,32 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Akár ötven percet is késhetnek a vonatok

Harminc-negyven, esetenként ötven percet késnek a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon közlekedő vonatok szerdán napközben – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Kavalecz Imre azt írta, hogy Ercsi és Iváncsa között meghibásodott a biztosítóberendezés, mert a kivitelezők elvágtak egy kábelt.

A szerelvények csak az egyik vágányon közlekednek, és lassabban kell haladniuk a biztonság érdekében.

A szakemberek dolgoznak a biztosítóberendezési kábel helyreállításán, amely estére várható – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.