2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Alexa: Következő életünkben is házasok leszünk

Holnap feleségül megy 26 évvel idősebb párjához Koholák Alexandra. A FEM3 műsorvezetője ugyanott házasodik, ahol párja az előző feleségével. Szandra úgy érzi ugyanis, hogy szerelme elhunyt feleségének lelke benne él tovább. 

Koholák Alexandra nem tipikus menyasszony, nem izgul holnapi esküvője miatt, de nem kapott eljegyzési gyűrűt és menyasszonyi ruhája sincs. Számára ugyanis ezek csak külsőségek, az a fontos, hogy Isten előtt az univerzum energiáinak segítségével örökre összekössék életüket szerelmével, Balázzsal.

– Azt hiszem, hogy más menyasszonyok túl sok energiát fordítanak az esküvőre. Azaz sokszor a külsőségeket fontosabbnak mutatják, miközben nem az határozza meg a házasságot, hogy milyen a torta vagy a menyasszonyi ruha. Ha olyan kedvem lesz holnap reggel, akkor egyszerű farmerben megyek. És hogy mi lesz a menü? Én egy hamburgernek örülnék, mert szigorú diétán vagyok. A boldogságnak köszönhetően felszaladt rám 6 kiló, amit nagyon szeretnék leadni a TV2 produkciója, a Csak show és más semmi előtt – mondta nevetve a FEM3 27 éves műsorvezetője. Ahogy arról korábban írtunk, Szandra fél éve ismerkedett meg a 26 évvel idősebb spirituális vezetővel, Farkas Balázzsal. A férfi először a lány mestere lett, de Szandra érezte, hogy különleges kapocs van közöttük. A műsorvezető szakított akkori párjával és elkezdett „udvarolni” a férfinak, aki először ellenállt. Balázsnak pár éve halt meg a felesége, azt hitte, hogy sosem lesz újra szerelmes, de Szandra berobbant az életébe. Két hónapja tartott a kapcsolatuk, és már össze is költöztek, rendhagyó módon azonban Alexa kérte meg Balázs kezét.

Alexa és Balázs fotó: Facebook


– Biztos vagyok benne, hogy Balázs feleségének lelke bennem él tovább. Azt is tudom, hogy az előző életeinkben és a következőkben is egymáséi leszünk. A lelkünk örökre összekapcsolódik, pont ezért nem érdekelnek a negatív kommentek. Sokan azt hiszik, hogy Balázs egy pénzeszsák, de szó sincs erről. Egyrészt nekem is van fizetésem, mindig is fenntartottam magam, másrészt tényleg ennyire hihetetlen, hogy valakit lehet a lelke miatt szeretni? Arról nem is beszélve, hogy szerintem nagyon jó pasim van! Mielőtt megismerkedtünk, nem találtam a helyem az életben, de most már tudom, csak az hiányzott, hogy együtt legyünk. A volt felesége, Andi vezetett el hozzá és nem véletlenül találkoztunk. Veszprémben fogunk összeházasodni Balázzsal, ugyanott, ahol korábban ők – mesélte Alexa, aki nem szeretne nászútra menni, inkább párjával járják az országot és segítenek azokon, akik úgy érzik, lelki útmutatásra van szükségük.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.