2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Extra

Árpa Attila újra szerelmes

Nemrég arról szóltak a hírek, hogy szakított Árpa Attila, de most kiderült, újra rátalált a boldogság. A színész a Lokál információi szerint ismét párkapcsolatban van. 

Árpa Attila Fotó: Mészáros Diána

Árpa Attila szakmai élete mindig is szárnyalt, állandó színházi szerepei mellett nemsokára a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatának második évadában tűnik fel, magánéletéről viszont keveset lehet hallani. A Lokál azonban megtudta, hogy legutóbbi szakítása óta ismét van párja.


– Attila nem szingli, ezt biztosan tudom, ráadásul egy csinos közszereplő a kiszemeltje! Jóképű, jó fej, humoros pasi, nem csoda, hogy a nők odavannak érte, de ő egyáltalán nem csapodár típus. Mostanában egyre többet találkoznak, szerintem egyre szerelmesebb – mondta a színész egyik barátja lapunknak, ám a hölgy kilétét nem árulta el. Árpát a Korhatáros szerelem premier előtti vetítésén kérdeztük barátnőjéről, értesülésünket nem cáfolta, de nem is erősítette meg, csak sokat sejtetően mosolygott. A kislányával, Amirával közös nyaralásáról azonban szívesen mesélt.

– Voltunk Noszvajon egy gyerekszállodában, Bikalon egy szerep kedvéért fordultunk meg, talán ez volt számára a legnagyobb élmény. A Kinizsi című lovas musical próbáit és premierjét is megnézhette, amiben egy gonosz török hadvezért játszottam, aki vágtázott és kardozott. Voltunk persze együtt is lovagolni Bugacon és ellátogattunk a Szigetközbe is. Szerencsére rengeteg dolgot tudtunk nyáron együtt csinálni, nem is tudom mindet felsorolni. Imádok Amirával lenni, számomra ő a legfontosabb – mesélte mosolyogva Attila, aki közel két évvel ezelőtti válása óta baráti kapcsolatot ápol exfeleségével, a volt modell-üzletasszony Tomán Szabinával. Mint mondja, különválásukat egyikük sem bánta meg, sőt kislányuknak ezzel tudtak a legtöbbet adni. – Az a döntés, hogy Szabinával elválunk, érzelmileg és racionálisan is a legjobb volt. Végiggondoltuk mindketten, és mindez oda vezetett, hogy nagyon jó barátok lettünk. Szerencsére sem a sajtóban, sem négy fal között nem volt sárdobálás. Nem veszekedtünk sem az anyagiakon, sem Amira elhelyezésén. Azok a párok, akik azt mondják, hogy csak a gyerek miatt maradnak együtt, szerintem hibáznak. Látjuk, hogy Amirának is így a legjobb és mi sem bántuk meg. Szabinának új párja van, született még egy gyermeke és én is boldog vagyok.


Attila nemsokára a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatának második évadában fog feltűnni. Szerepe szerint Endrét, a nőcsábász bankárt alakítja, pedig a látszat ellenére nem sok közös van bennük. – Először is Endre bankár, nekem nem menne, hogy egész nap számokkal foglalkozzam egy irodában. A másik pedig, hogy összeköti az üzleti érdeket a magánéleti hódításaival. Ilyet én soha nem tennék, bár nyilván megtehettem volna, vagy akár még most is megtehetném, hiszen a színészet mellett producer is vagyok, de nagyon elítélem ezt a gondolatot. Endre emellett szerintem nagyon tenyérbemászó alak, én talán nem vagyok ennyire – nevetett. – Persze közös is van bennünk, a szabad szellemű gondolkodásban és abban, hogy a mának él, eléggé hasonlítunk – mondta a Lokálnak a sorozat premier előtti vetítésekor Attila, akit a nézők nemrég a TV2 másik műsorában, a MasterChef VIP főzőrealityben is láthattak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tartsuk a távolságot!

    Tartsuk a távolságot!

    A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

  • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.