2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Pécs

Autócsodák lepték el a pécsi főteret

Nemzetközi veteránautó-találkozót tartottak szeptember első hétvégéjén Pécsett, ahol olyan autócsodák vonultak fel, amelyek az oldtimerek közül is kitűnnek. A közös gurulásra nemcsak Magyarországról, hanem a környező országokból is érkeztek. A felvonulást 24. alkalommal rendezték meg, hogy felhívják a figyelmet a veterán autókra. A járművek között egy tucat 1940 előtti is volt, ezek közül kettő 100 évnél idősebb. Aki lemaradt volna a nem mindennapi gurulásról, az szeptembert 9-én délelőtt Komlón pótolhatja, ahol a főtéren sorakoznak majd a járművek.  

Jövőre egyébként azt tervezik, hogy az oldtimerek között még az angol királyi család „levetett” Rolls-Royce-a is látható lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.