EUR: 317,74 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Pécs

Autócsodák lepték el a pécsi főteret

Nemzetközi veteránautó-találkozót tartottak szeptember első hétvégéjén Pécsett, ahol olyan autócsodák vonultak fel, amelyek az oldtimerek közül is kitűnnek. A közös gurulásra nemcsak Magyarországról, hanem a környező országokból is érkeztek. A felvonulást 24. alkalommal rendezték meg, hogy felhívják a figyelmet a veterán autókra. A járművek között egy tucat 1940 előtti is volt, ezek közül kettő 100 évnél idősebb. Aki lemaradt volna a nem mindennapi gurulásról, az szeptembert 9-én délelőtt Komlón pótolhatja, ahol a főtéren sorakoznak majd a járművek.  

Jövőre egyébként azt tervezik, hogy az oldtimerek között még az angol királyi család „levetett” Rolls-Royce-a is látható lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.