EUR: 325,17 Ft
CHF: 295,02 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Pécs

Autócsodák lepték el a pécsi főteret

Nemzetközi veteránautó-találkozót tartottak szeptember első hétvégéjén Pécsett, ahol olyan autócsodák vonultak fel, amelyek az oldtimerek közül is kitűnnek. A közös gurulásra nemcsak Magyarországról, hanem a környező országokból is érkeztek. A felvonulást 24. alkalommal rendezték meg, hogy felhívják a figyelmet a veterán autókra. A járművek között egy tucat 1940 előtti is volt, ezek közül kettő 100 évnél idősebb. Aki lemaradt volna a nem mindennapi gurulásról, az szeptembert 9-én délelőtt Komlón pótolhatja, ahol a főtéren sorakoznak majd a járművek.  

Jövőre egyébként azt tervezik, hogy az oldtimerek között még az angol királyi család „levetett” Rolls-Royce-a is látható lesz.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.