EUR: 332,40 Ft
CHF: 302,54 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Egyéb Szekszárd

Az apák napját ünnepeltük

A Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház az apák szerepének fontosságára hívta fel a figyelmet rendezvényén, amelyet a megyeszékhelyen szerveztek. A program nyitásaként héliummal töltött léggömböket engedtek a magasba a Prométheusz parkban, ezt követően pedig a Babits Mihály Kulturális Központban tartott előadásokkal folytatódott a rendezvény. Az előadók hangsúlyozták, hogy a gyermek egészséges személyiségfejlődését csak egy harmonikus család tudja biztosítani, amihez az apa szerepe éppen olyan fontos egy családban, mint az anyáé.

Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.