EUR: 315,69 Ft
CHF: 280,92 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Szekszárd

Az apák napját ünnepeltük

A Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház az apák szerepének fontosságára hívta fel a figyelmet rendezvényén, amelyet a megyeszékhelyen szerveztek. A program nyitásaként héliummal töltött léggömböket engedtek a magasba a Prométheusz parkban, ezt követően pedig a Babits Mihály Kulturális Központban tartott előadásokkal folytatódott a rendezvény. Az előadók hangsúlyozták, hogy a gyermek egészséges személyiségfejlődését csak egy harmonikus család tudja biztosítani, amihez az apa szerepe éppen olyan fontos egy családban, mint az anyáé.

Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.