2019. október 19., szombat
Nándor

Külföld

Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

Az amerikai Charles Martin azt állítja, hogy egy nyári égszakadásnak köszönheti, hogy kőgazdag lett. Elmondása szerint miután hazatért a munkából, nekilátott, hogy lenyírja a füvet a háza körül, ám egy hirtelen jött eső miatt abba kellett hagynia a munkát.

Charles ezért fogta magát, visszatolta fűnyíróját a garázsba és elugrott a szomszédos boltba, ahol vásárolt néhány kaparós sorsjegyet. Amikor lekaparta az Extreme Millions (extrém milliók) nevű szelvényt, nem hitt a szemének. Szerencsés hősünk ugyanis bankot robbantott: 10 millió dollárt (nagyjából 2,7 milliárd forintot) nyert.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megtörtént az első női űrséta!

    Megtörtént az első női űrséta!

    Először hajtott végre űrsétát kizárólag női űrhajóscsapat pénteken. Jessica Meir és Christina Koch, a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két amerikai űrhajósa a csaknem hét órásra nyúlt pénteki űrsétán az állomás akkumulátorait cserélte ki.

  • Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    A német szövetségi rendőrség vezetése utasítást adott az ellenőrzés megerősítésére az országhatár valamennyi szakaszán, az egységek feladata az illegális határátlépés és a határokon átívelő bűnözés elleni intenzívebb fellépés, és az embercsempészek új módszereinek feltárása – jelentette pénteken a Der Spiegel című hírmagazin.