EUR: 317,69 Ft
CHF: 279,73 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb Győr

Az Olimpiai Sportpark mindenkit vár!

Nem járt még a 2017-es EYOF-ra épült létesítménybe, vagy csak szeretne visszatérni? Akkor itt az ideje, hogy pótolja az élményt! Szeptember 15-én, szombaton első nyílt napján sok-sok meglepetéssel és persze rengeteg sporttal mindenkit vár a komplexum.

A csarnok szeptember 15-én mindenkit vár nyílt napján
Fotó: Marcali Gábor

A nyílt napot az Olimpiai Sportpark és a Győri Atlétikai Club (GYAC) szervezi mindazoknak, akik szívesen sportolnak vagy éppen most kacérkodnak a gondolattal, hogy szívesen kipróbálnának valamilyen mozgásformát. Azok, akik kilátogatnak a 2017-es EYOF-ra épült létesítménybe, bepillanthatnak a GYAC szakosztályainak életébe, de részt vehetnek a bemutató edzéseken is.


Az Olimpiai Sportparkot (OSP) az EYOF óta is rendszeresen használják, s szeretik a sportolók
Fotó: Marcali Gábor

Kilenc szakosztályunk mutatkozik be a nyílt napon, így lehetőség lesz kipróbálni a birkózás, az atlétika, a dzsúdó, az ökölvívás és kerékpározás mellett a kötélugrást, a teniszt, a súlyemelést és a tornát. Természetesen előtte egy-egy látványos edzést vezényelnek le a GYAC szakemberei az egyesület sportolóival, majd felügyelik azt is, amikor a vendégek belekóstolnak az adott sportágba – mondta Petrahn Barbara, a GYAC klubmenedzsere.

A birkózásba is belekóstolhatnak a látogatók
Fotó: Marcali Gábor

– Belépéskor a regisztrációs pultnál mindenki kap egy úgynevezett sportútlevelet, amellyel az egyes helyszíneken pecséteket lehet gyűjteni. Akinek mind a kilenc állomásról van aláírása, részt vehet a délutáni sorsoláson, amelyen plüss Hugoo kabalát nyerhet. Félóránként indulnak a sportparktúrák, ahol bemutatjuk a Magyarországon egyedülálló modern létesítménynek minden részletét – tette hozzá a szakember. A nyílt nap programjai 9 órakor a bemutató edzésekkel kezdődnek.


Kapcsolódó Cikkek