EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,35 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Győr

Az Olimpiai Sportpark mindenkit vár!

Nem járt még a 2017-es EYOF-ra épült létesítménybe, vagy csak szeretne visszatérni? Akkor itt az ideje, hogy pótolja az élményt! Szeptember 15-én, szombaton első nyílt napján sok-sok meglepetéssel és persze rengeteg sporttal mindenkit vár a komplexum.

A csarnok szeptember 15-én mindenkit vár nyílt napján
Fotó: Marcali Gábor

A nyílt napot az Olimpiai Sportpark és a Győri Atlétikai Club (GYAC) szervezi mindazoknak, akik szívesen sportolnak vagy éppen most kacérkodnak a gondolattal, hogy szívesen kipróbálnának valamilyen mozgásformát. Azok, akik kilátogatnak a 2017-es EYOF-ra épült létesítménybe, bepillanthatnak a GYAC szakosztályainak életébe, de részt vehetnek a bemutató edzéseken is.


Az Olimpiai Sportparkot (OSP) az EYOF óta is rendszeresen használják, s szeretik a sportolók
Fotó: Marcali Gábor

Kilenc szakosztályunk mutatkozik be a nyílt napon, így lehetőség lesz kipróbálni a birkózás, az atlétika, a dzsúdó, az ökölvívás és kerékpározás mellett a kötélugrást, a teniszt, a súlyemelést és a tornát. Természetesen előtte egy-egy látványos edzést vezényelnek le a GYAC szakemberei az egyesület sportolóival, majd felügyelik azt is, amikor a vendégek belekóstolnak az adott sportágba – mondta Petrahn Barbara, a GYAC klubmenedzsere.

A birkózásba is belekóstolhatnak a látogatók
Fotó: Marcali Gábor

– Belépéskor a regisztrációs pultnál mindenki kap egy úgynevezett sportútlevelet, amellyel az egyes helyszíneken pecséteket lehet gyűjteni. Akinek mind a kilenc állomásról van aláírása, részt vehet a délutáni sorsoláson, amelyen plüss Hugoo kabalát nyerhet. Félóránként indulnak a sportparktúrák, ahol bemutatjuk a Magyarországon egyedülálló modern létesítménynek minden részletét – tette hozzá a szakember. A nyílt nap programjai 9 órakor a bemutató edzésekkel kezdődnek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.