EUR: 327,35 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb Szombathely

Becsengettek!

Megkezdődött a 2018/2019-es tanév. Szombathelyen közel 18 ezer óvodás- és iskoláskorú gyermek neveléséről, oktatásáról gondoskodnak a város köznevelési intézményeiben. Közülük szeptember 3-án 775-en először ültek iskolapadba, és másfél ezren az idén kezdték meg középiskolai tanulmányaikat. Az első pihenőig nem is kell sokat várniuk a diákoknak: az őszi szünet október 26-ától november 5-éig tart.

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.