EUR: 322,81 Ft
CHF: 285,99 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szombathely

Becsengettek!

Megkezdődött a 2018/2019-es tanév. Szombathelyen közel 18 ezer óvodás- és iskoláskorú gyermek neveléséről, oktatásáról gondoskodnak a város köznevelési intézményeiben. Közülük szeptember 3-án 775-en először ültek iskolapadba, és másfél ezren az idén kezdték meg középiskolai tanulmányaikat. Az első pihenőig nem is kell sokat várniuk a diákoknak: az őszi szünet október 26-ától november 5-éig tart.

Fotó:CSG

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.