2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Dunaújváros

Bekukkanthattunk a kulisszák mögé

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház is csatlakozott a színházak éjszakája országos rendezvényhez, amelyben a teátrumok betekintést engedtek a nézők és érdeklődők számára a kulisszák mögött folyó munkába, és lehetőséget nyújtottak arra, hogy maguk is aktívan bekapcsolódjanak a programokba.

Kígyózó sor volt a Bartók Kamaraszínház stúdióterméhez vezető lépcsőn: népes közönség várta, hogy részt vehessen a színházak éjszakája programsorozat dunaújvárosi helyszínén. A stúdióteremben elsőként a szeptember 28-án bemutatásra kerülő Dr. Kozmosz című előadás nyílt próbáját tekinthették meg az érdeklődők, akik később aktívan is bekapcsolódhattak egy darab előkészületeibe, hiszen az Oliver! című musical egy dalát tanulhatták meg. Az előadás – mint a neve is mutatja – Charles Dickens Twist Olivér című regényéből építkezik.


Nyílt próbát is láthattak az érdeklődők a Bartókban

Mozgásban sem volt hiány, hiszen miután a Bartók Táncszínház művészei bemutatták az elmúlt évadok legemlékezetesebb pillanatait, a vállalkozó kedvű nézők maguk is elsajátíthattak néhány táncelemet a profiktól. Emellett egy igen különleges esemény is tarkította a rendezvényt, hiszen a résztvevők akár kocsmakvízben is összemérhették tudásukat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.