EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Dunaújváros

Bekukkanthattunk a kulisszák mögé

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház is csatlakozott a színházak éjszakája országos rendezvényhez, amelyben a teátrumok betekintést engedtek a nézők és érdeklődők számára a kulisszák mögött folyó munkába, és lehetőséget nyújtottak arra, hogy maguk is aktívan bekapcsolódjanak a programokba.

Kígyózó sor volt a Bartók Kamaraszínház stúdióterméhez vezető lépcsőn: népes közönség várta, hogy részt vehessen a színházak éjszakája programsorozat dunaújvárosi helyszínén. A stúdióteremben elsőként a szeptember 28-án bemutatásra kerülő Dr. Kozmosz című előadás nyílt próbáját tekinthették meg az érdeklődők, akik később aktívan is bekapcsolódhattak egy darab előkészületeibe, hiszen az Oliver! című musical egy dalát tanulhatták meg. Az előadás – mint a neve is mutatja – Charles Dickens Twist Olivér című regényéből építkezik.


Nyílt próbát is láthattak az érdeklődők a Bartókban

Mozgásban sem volt hiány, hiszen miután a Bartók Táncszínház művészei bemutatták az elmúlt évadok legemlékezetesebb pillanatait, a vállalkozó kedvű nézők maguk is elsajátíthattak néhány táncelemet a profiktól. Emellett egy igen különleges esemény is tarkította a rendezvényt, hiszen a résztvevők akár kocsmakvízben is összemérhették tudásukat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.