EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Győr

Bezártak a szabadstrandok

A Győr-Szol Zrt. augusztus végéig biztosította a vízben tartózkodás biztonságos feltételeit az Aranypart I. és az Aranypart II. szabadstrandon. Szeptember 1-jétől – a nyári szezon lezárultával – mindkét helyszínen megszűnt a mentőőri szolgálat, így tilos a vízben tartózkodás.

Győrben számos helyen tilos a fürdés, szeptembertől a szabadstrandokon is!
Fotó: Marcali Gábor

A Győr-Szol Zrt. munkatársai augusztus 31-én raktárba szállították többek között a vízmélységet és a fürdési helyet jelző bójákat, az életmentő csónakokat és más eszközöket. A fürdőházat téliesítik és szakszerűen lezárják. Tehát már nemcsak a korábban közölt helyeken, hanem az Aranypart I. és az Aranypart II. területén is tilos a fürdés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.