EUR: 327,38 Ft
CHF: 291,94 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Bieber nem hívta meg apósát az esküvőre

Az utóbbi napokban mindenki azt találgatta, hogy vajon Justin Bieber és Hailey Baldwin valóban kimondta-e a boldogító igent. Egyesek ugyanis látták őket bemenni egy New York-i házasságkötő terembe, ahonnan mindketten könnyes szemmel távoztak.

A hír azonban még megerősítésre várt, végül Hailey apja, Alec Baldwin öntött tiszta vizet a pohárba. – Igen, összeházasodtak, de nem tudom, hogy mi és hogyan történt pontosan, mivel nem voltam ott. A lányommal csak néha szoktam SMS-ezni, Justinnal pedig mindössze egyszer találkoztam, de biztos jól megvannak – nyilatkozta Baldwin a 70. Emmy-gálán, ahol a fiatal házaspár valószínűleg épp az esküvő miatt nem jelent meg. A reflektorfény elől ugyanis Európába menekültek, hogy ott romantikázzanak kettesben.


Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.