2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Bieber nem hívta meg apósát az esküvőre

Az utóbbi napokban mindenki azt találgatta, hogy vajon Justin Bieber és Hailey Baldwin valóban kimondta-e a boldogító igent. Egyesek ugyanis látták őket bemenni egy New York-i házasságkötő terembe, ahonnan mindketten könnyes szemmel távoztak.

A hír azonban még megerősítésre várt, végül Hailey apja, Alec Baldwin öntött tiszta vizet a pohárba. – Igen, összeházasodtak, de nem tudom, hogy mi és hogyan történt pontosan, mivel nem voltam ott. A lányommal csak néha szoktam SMS-ezni, Justinnal pedig mindössze egyszer találkoztam, de biztos jól megvannak – nyilatkozta Baldwin a 70. Emmy-gálán, ahol a fiatal házaspár valószínűleg épp az esküvő miatt nem jelent meg. A reflektorfény elől ugyanis Európába menekültek, hogy ott romantikázzanak kettesben.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!