EUR: 323,31 Ft
CHF: 283,04 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Bieber nem hívta meg apósát az esküvőre

Az utóbbi napokban mindenki azt találgatta, hogy vajon Justin Bieber és Hailey Baldwin valóban kimondta-e a boldogító igent. Egyesek ugyanis látták őket bemenni egy New York-i házasságkötő terembe, ahonnan mindketten könnyes szemmel távoztak.

A hír azonban még megerősítésre várt, végül Hailey apja, Alec Baldwin öntött tiszta vizet a pohárba. – Igen, összeházasodtak, de nem tudom, hogy mi és hogyan történt pontosan, mivel nem voltam ott. A lányommal csak néha szoktam SMS-ezni, Justinnal pedig mindössze egyszer találkoztam, de biztos jól megvannak – nyilatkozta Baldwin a 70. Emmy-gálán, ahol a fiatal házaspár valószínűleg épp az esküvő miatt nem jelent meg. A reflektorfény elől ugyanis Európába menekültek, hogy ott romantikázzanak kettesben.


Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.