EUR: 332,75 Ft
CHF: 303,39 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb XI.kerület

Bikás-tánc

A Bikás parkban tartották a Let’s groove közösségi kezdeményezés újabb rendezvényét. A közlekedésbiztonsági családi nap keretében és az újbudai önkormányzat által szervezett Babakocsis Sétanap végállomásán itt várták a közösen táncolni vágyókat.

Ezúttal magyar dalra, a United zenekar Cocktail című funkyslágerére készített koreográfiával örvendeztették meg az érdeklődőket.

Gyerünk, lányok! (Fotó: Keresztesi Balázs)

Jó ez a buli, igaz? (Fotó: Keresztesi Balázs)

Taps és tánc, ritmustra
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.