2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Veszprém

Birtokba vették a várost a középiskolások

Harmadik alkalommal rendezték meg a Fiatalok Napját a múlt hétfőn az Óváros téren, ahol játékok, sportprogramok és ügyességi vetélkedők várták a középiskolás fiatalokat. Sokan gyűltek össze a téren, legalább 250 diák vette birtokba a várost.

Több mint 250 fiatal vett részt az Óváros téri programon (fotó: Szalai Csaba)

A rendezvényen játékok, sportprogramok – focikupa – és ügyességi vetélkedők során mérhették össze erejüket a középiskolások: rodeóbika, hatszemélyes csocsó, a Családi Társasjáték Egyesület, kézművesstand és a Veszprémi Egyetemi Falmászó Klub toronymászó játéka várta a szórakozni vágyó fiatalokat.

Mozgalmas feladatokban tehették próbára magukat a középiskolások (fotó: Szalai Csaba)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.