2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Veszprém

Birtokba vették a várost a középiskolások

Harmadik alkalommal rendezték meg a Fiatalok Napját a múlt hétfőn az Óváros téren, ahol játékok, sportprogramok és ügyességi vetélkedők várták a középiskolás fiatalokat. Sokan gyűltek össze a téren, legalább 250 diák vette birtokba a várost.

Több mint 250 fiatal vett részt az Óváros téri programon (fotó: Szalai Csaba)

A rendezvényen játékok, sportprogramok – focikupa – és ügyességi vetélkedők során mérhették össze erejüket a középiskolások: rodeóbika, hatszemélyes csocsó, a Családi Társasjáték Egyesület, kézművesstand és a Veszprémi Egyetemi Falmászó Klub toronymászó játéka várta a szórakozni vágyó fiatalokat.

Mozgalmas feladatokban tehették próbára magukat a középiskolások (fotó: Szalai Csaba)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.