2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb X.kerület

Biztonságban lesznek

Becsengettek a kerületben is, méghozzá az elmúlt évhez képest később: szeptember 3-án. A pár nappal hosszabb nyárnak a diákok bizonyára örültek, a szülők pedig annak, hogy gyermekeik biztonságban lesznek.

Az ORFK közleménye szerint folytatódik az Iskola rendőre program, vagyis a frekventált helyeken az iskolák közelében a nap kezdetekor és délután rendőrök felügyelik a közlekedést és a közrendet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.