EUR: 333,52 Ft
CHF: 305,24 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Székesfehérvár

Biztonsággal a biztonságról – gyerekeknek

Prevenciós célú foglalkozásokon és bemutatókon keresztül tájékoztatták a fiatalokat szakemberek a legfontosabb baleset-megelőzési ismeretekről Székesfehérváron.

Májer Lászlótól, a rend őrétől sohasem állt távol a játékosság, a segítő szándék Fotó: FMRFK

Motorra pattanni könnyű, leszállni már sokkal nehezebb a képzelt száguldást követően Fotó: FMRFK

Szeptember 17–22. között rendezték meg a „Biztonság Hete” elnevezésű programsorozatot, melynek legfőbb célkitűzése az volt, hogy felhívja a gyermekek és a fiatalok figyelmét a közlekedési helyzetek kockázataira. A prevenciós kampány keretében szeptember 18-án Székesfehérváron várták a gyermekeket a rendőrség, a katasztrófavédelem, a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai, hogy átfogó módon hívják fel a figyelmet a biztonságra. Lényeges, hogy a megelőzéssel kapcsolatos ajánlások segítségével a gyermekek úgy nőjenek fel, hogy megfelelően elsajátították a helyes közlekedés szabályait és azok beépüljenek gondolkodásmódjukba, közlekedési kultúrájukba.


Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.