2020. április 04., szombat
Izidor

Egyéb Székesfehérvár

Biztonsággal a biztonságról – gyerekeknek

Prevenciós célú foglalkozásokon és bemutatókon keresztül tájékoztatták a fiatalokat szakemberek a legfontosabb baleset-megelőzési ismeretekről Székesfehérváron.

Májer Lászlótól, a rend őrétől sohasem állt távol a játékosság, a segítő szándék Fotó: FMRFK

Motorra pattanni könnyű, leszállni már sokkal nehezebb a képzelt száguldást követően Fotó: FMRFK

Szeptember 17–22. között rendezték meg a „Biztonság Hete” elnevezésű programsorozatot, melynek legfőbb célkitűzése az volt, hogy felhívja a gyermekek és a fiatalok figyelmét a közlekedési helyzetek kockázataira. A prevenciós kampány keretében szeptember 18-án Székesfehérváron várták a gyermekeket a rendőrség, a katasztrófavédelem, a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai, hogy átfogó módon hívják fel a figyelmet a biztonságra. Lényeges, hogy a megelőzéssel kapcsolatos ajánlások segítségével a gyermekek úgy nőjenek fel, hogy megfelelően elsajátították a helyes közlekedés szabályait és azok beépüljenek gondolkodásmódjukba, közlekedési kultúrájukba.


Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.