EUR: 322,79 Ft
CHF: 283,70 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Belföld

Biztonsági kockázatot jelent az integráció kudarca

Deák Dániel elemző szerint a migránsok integrációja kudarcot vallott, ez társadalmi problémákat és jelentős biztonsági kockázatokat jelent.

A Figyelő főmunkatársa az M1 aktuális csatorna keddi műsorában azt mondta, a nyitott schengeni határok miatt a bevándorlók szabadon mozoghatnak, az európai hatóságok pedig nem tudják őket nyomon követni.


A német hatóságok – bevallásuk szerint – több ezer potenciális terrorelkövetőtől tartanak, a svédek pedig nem tudják, hogy a kitoloncolt migránsok hova tűntek – tette hozzá.

A németek három évvel a migrációs válság után kezdenek rájönni, hogy a kormány több milliárd eurót költött integrációs programokra, és a negyedük sem illeszkedett be a társadalomba – vélekedett.


Deák Dániel úgy fogalmazott, a nyugat-európai társadalmak kötőszövete egyre gyengébb, a nemzetállami keretek meggyengültek, ezért a bevándorlók párhuzamos társadalmat tudnak létrehozni.

rősítették meg. Időközben kiderült, hogy a hálózat műveleti irányítását átadta fiának, Sziradzsuddin Hakkáninak, aki jelenleg az afganisztáni tálibok helyettes vezetője.

Zabiulláh Mudzsáhid, a tálibok szóvivője kedden Hakkáni halálhírének bejelentésekor vallási tudósnak és példás harcosnak nevezte őt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Mesterházy nekiment Karácsonynak

  Bár még el sem kezdődött a kampány a jövő tavaszi Európai Parlamenti választásokra, az ellenzék hozza a formáját és kiújulni látszik a vita az önálló vagy közös indulásról.

 • Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Botkáék átverhették az Európai Uniót

  Átverhette a Botka László vezette szocialista öönkormányzat az Európai Unió regionális döntéshozó szervét, permentesnek feltűntetve a később eldózarolt Mars téri piacnak helyet adó ingatlant, miközben a terület egyik résztulajdonával kapcsolatban pert folytattak.

 • Megint mellébeszélt a Jobbik

  Megint mellébeszélt a Jobbik

  Cégbírósági adatok szerint, a Jobbik állításával ellentétben mégiscsak dolgozott Sneider Tamás felesége a pártnak, 2016-os házasságkötésük után is.