EUR: 317,74 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Biztonsági kockázatot jelent az integráció kudarca

Deák Dániel elemző szerint a migránsok integrációja kudarcot vallott, ez társadalmi problémákat és jelentős biztonsági kockázatokat jelent.

A Figyelő főmunkatársa az M1 aktuális csatorna keddi műsorában azt mondta, a nyitott schengeni határok miatt a bevándorlók szabadon mozoghatnak, az európai hatóságok pedig nem tudják őket nyomon követni.


A német hatóságok – bevallásuk szerint – több ezer potenciális terrorelkövetőtől tartanak, a svédek pedig nem tudják, hogy a kitoloncolt migránsok hova tűntek – tette hozzá.

A németek három évvel a migrációs válság után kezdenek rájönni, hogy a kormány több milliárd eurót költött integrációs programokra, és a negyedük sem illeszkedett be a társadalomba – vélekedett.


Deák Dániel úgy fogalmazott, a nyugat-európai társadalmak kötőszövete egyre gyengébb, a nemzetállami keretek meggyengültek, ezért a bevándorlók párhuzamos társadalmat tudnak létrehozni.

rősítették meg. Időközben kiderült, hogy a hálózat műveleti irányítását átadta fiának, Sziradzsuddin Hakkáninak, aki jelenleg az afganisztáni tálibok helyettes vezetője.

Zabiulláh Mudzsáhid, a tálibok szóvivője kedden Hakkáni halálhírének bejelentésekor vallási tudósnak és példás harcosnak nevezte őt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.