EUR: 322,40 Ft
CHF: 283,29 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Bronzérmes lett egy BKV-sofőr a buszvezetők Eb-jén

A buszvezetők szeptember 22-én első alkalommal megrendezett Európa-bajnokságáról bronzéremmel tért haza  Haibach János BKV-sofőr. Társával, Flámis Gabriellával hatodik lett a csapatversenyben, a miskolci Orliczki Nikoletta és Borsos István MVK zrt.-s csapata pedig a 10. helyen végzett.

A Berlinben megrendezett kétfordulós megmérettetésen egy háromtengelyes emeletes busszal, egy elektromos Solarisszal és egy Mercedesszel kellett megbirkózniuk a versenyzőknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.