EUR: 327,38 Ft
CHF: 291,94 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb Kecskemét

Bővült a sportpálya

A katonatelepi szüreti napokon adták át az új kosárlabda- és futópályát. Tóth Viktor, a Katonatelepi Sportegyesület tiszteletbeli elnöke, Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázok Országos Szövetségének főtitkára és Szeberényi Gyula Tamás sportért felelős alpolgármester beszédeivel kezdődött a rendezvény, majd Szabó Ferenc és Farkas István egy kezdődobással felavatta a pályát. Zárásul a Kecskeméti KC játékosai és a Mathiász János Általános Iskola diákjai tartottak bemutatóedzést.

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.