2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Nyíregyháza

Bringaváros 7.1 – Nyeregbe, Nyíregyháza!

Kerékpáros, szabadidős és családi sportrendezvényt szerveznek október 6-án Nyíregyházán. A BringaVáros 7.1 elnevezés hét városrészt és a belvárost jelöli.

Október 6-án Borbányán, a Jósavárosban, a Kertvárosban, Nyírszőlősön, Oroson, Örökösföldön, Sóstófürdőn, valamint a belvárosban lesznek színes, szabadidős és bringás programok. A 7 + 1 bringaponton túl további 5 szponzori helyszínen lehet pecséteket gyűjteni. Minél több pecsétet gyűjt valaki, annál értékesebb ajándékot kaphat a Kossuth téri pontbeváltó helyszínen; a fődíj egy kerékpár. A bringázós pontgyűjtések után mindenkit várnak a belvárosba. A Kossuth téren ugyanis családi és gyermekprogramok, sportági bemutatók is lesznek, 18 órától pedig a Kállay-Saunders Band ad élő koncertet.

A város apraja-nagyja októberben újra két kerékre pattan (archív fotó)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.