2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Nyíregyháza

Bringaváros 7.1 – Nyeregbe, Nyíregyháza!

Kerékpáros, szabadidős és családi sportrendezvényt szerveznek október 6-án Nyíregyházán. A BringaVáros 7.1 elnevezés hét városrészt és a belvárost jelöli.

Október 6-án Borbányán, a Jósavárosban, a Kertvárosban, Nyírszőlősön, Oroson, Örökösföldön, Sóstófürdőn, valamint a belvárosban lesznek színes, szabadidős és bringás programok. A 7 + 1 bringaponton túl további 5 szponzori helyszínen lehet pecséteket gyűjteni. Minél több pecsétet gyűjt valaki, annál értékesebb ajándékot kaphat a Kossuth téri pontbeváltó helyszínen; a fődíj egy kerékpár. A bringázós pontgyűjtések után mindenkit várnak a belvárosba. A Kossuth téren ugyanis családi és gyermekprogramok, sportági bemutatók is lesznek, 18 órától pedig a Kállay-Saunders Band ad élő koncertet.

A város apraja-nagyja októberben újra két kerékre pattan (archív fotó)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.