EUR: 322,35 Ft
CHF: 283,24 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Brüsszel azért akarja elvenni a határvédelmet, hogy beengedje a migránsokat

A Fidesz és a KDNP szerint Brüsszel ismét leleplezte magát: nem azért akarja elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy megállítsa a migrációt, hanem azért, hogy beengedje a migránsokat – mondta Nacsa Lőrinc, KDNP-szóvivő a kormánypártok nevében csütörtökön újságíróknak.

A kormánypárti politikus azt mondta: a brüsszeli bizottság migrációs biztosa az ENSZ-közgyűlésen elmondott felszólalásában arról beszélt, azért akarják elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy aztán beengedjék a migránsokat.


Nacsa Lőrinc hozzátette: Dimitrisz Avramopulos arra is kitért, hogy szervezetté akarják tenni, legalizálni akarják a gazdasági migránsok beáramlását és ismét sürgette az áttelepítési programok végrehajtását.

A KDNP szóvivőjének értékelése szerint ebből is látszik, hogy Brüsszel nem azért akarja elvenni a tagállamoktól a határvédelmet, hogy lezárja a határokat és megállítsa a migrációt, hanem épp ellenkezőleg, “meg akarják nyitni a határokat a migráció előtt és biztosítani akarják a gazdasági bevándorlók folyamatos és a zökkenzőmentes beáramlását”.


Nacsa Lőrinc szerint ugyanezt akarja elérni a “Soros-hálózat”, és ugyanezt a folyamatot szeretné erősíteni az ENSZ globális migránspárti csomagja is.

Hangsúlyozta: a kormánypártok álláspontja szerint szó lehet arról, hogy elvegyék Magyarországtól a határvédelem jogát.

“Mi nem fogjuk hagyni, hogy a kockára tegyék Magyarország biztonságát és a bevándorlóországgá tegyék hazánkat, mert ez teljes mértékben szembemegy a magyar emberek akaratával” – hangoztatta.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.