2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Külföld

Hollik: Brüsszel továbbra is Magyarországra akarja erőltetni bevándorláspárti politikáját

Brüsszel továbbra is ránk akarja erőszakolni bevándorláspárti politikáját, el akarja venni a határvédelem jogát Magyarországtól – mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője szerdán Budapesten.

A kereszténydemokrata politikus kifejtette: el akarják venni a tagállamoktól a menedékkérelmek lefolytatásának jogát, legalizálni akarják az Európa felé irányuló gazdasági bevándorlást, szervezett migrációs útvonalakat akarnak létrehozni, és meg akarják szüntetni az illegális határátlépés és az illegális migráció szervezésének büntethetőségét.


A migránsok kötelező és automatikus elosztását sürgetik, meg akarják könnyíteni a gazdasági bevándorlók munkavállalását és családegyesítését is – sorolta Hollik István.

Kitért arra is, hogy még több pénzt és még nagyobb befolyást akarnak adni a bevándorlást szponzoráló Soros-szervezeteknek is. Erről szól az Európai Bizottság legújabb javaslata és erről szól a brüsszeli migrációs biztos ENSZ-ben elmondott beszéde, a Brüsszel által is támogatott ENSZ globális migrációs csomag, és az Európai Parlament előtt fekvő bevándorláspárti javaslatok, valamint a Soros-hálózat által kiadott nyilatkozatok is – értékelt a kormánypárti politikus, hangsúlyozva: a brüsszeli elit továbbra is teljes mellszélességgel azon dolgozik, hogy ránk erőltesse bevándorláspárti politikáját.


A csata messze nem ért még véget, Magyarország számára sem, s nekik az a legfontosabb feladatuk, hogy továbbra se hagyják, hogy a bevándorláspárti erők zsarolják Magyarországot – rögzítette a szóvivő.

Kérdésre azt mondta: az, hogy Migration Aid párttá alakul, beismerés a részükről. Annak a beismerése, hogy ők a bevándorlást szervezik, és ezért külföldről támogatást kapnak – mondta. Hollik István hozzátette: ezek a szervezek folyamatosan a jogállamiság ellen vannak, ki akarják kerülni a jogszabályokat. A jogi csűrcsavar célja, hogy ne kelljen bevándorlási különadót fizetniük – vélte a KDNP-s politikus.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek