EUR: 321,69 Ft
CHF: 281,81 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Carrie Fisher halála előtt drogozott

Carrie Fisher 2016-os haláláról újabb részletek láttak napvilágot. Az első vizsgálatok után azt állapították meg, hogy a halál oka ismeretlen, ám most dr. Michael Hunter törvényszéki szakértő azt állítja: Fisher szervezetében nagy mennyiségű kábítószert találtak. „A toxikológiai jelentés szerint nagy mennyiségű heroin metabolitot, ópiátokat, kokaint és ecstasy-származékokat találtak a szervezetében” – mondta a szakértő, aki hozzátette: Carrie vérének magas heroinmetabolit-szintje azt mutatja, hogy nagy mennyiségű dózist vehetett be Londonban a repülőút előtt.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.