EUR: 328,94 Ft
CHF: 301,91 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Belföld

Ciki! Élő adásban égett le Hadházy Ákos – Videóval!

Egészen szürreális beszélgetésnek lehettek tanúi az ATV nézői csütörtök este. A vendég Hadházy Ákos korábbi LMP-s politikus volt, aki gyakorlatilag egyetlen kérdésre sem volt hajlandó válaszolni.

„Képviselő úr, hajdanán tudtunk önnel normálisan beszélni. Mi történt?” – tette fel a kérdést Rónai Egon műsorvezető Hadházy Ákosnak az ATV stúdiójában csütörtökön. Ekkor már jó tíz perce “birkózott” egymással a politikus és az őt kérdező három újságíró. Rónain kívül két baloldali lap (az atv.hu és a 168 Óra) munkatársa kérdezte, tehát tehát abszolút „baráti” környezetben érezhette volna magát. Ennek ellenére a botrányhős politikus folyamatosan kitért a konkrét válaszok elől, meg sem hallgatta a kérdéseket és saját mondandóját szajkózta.


„Képviselő úr, engedje meg, hogy kérdezzünk!” – kérte a beszélgetés egy másik pontján Rónai. Hadházy annyira nem vette észre magát, hogy rögtön visszavágott: “Én is csodálkozom, hogy beleszólnak minden második mondatomba.” Ebből is látszódik, hogy a politikus pestiesen szólva mennyire “más mozit” nézett, mint a stúdióban ülők.

Hadházy véleményéről, terveiről nem sokat tudhattunk meg (nem mintha ez baj lenne), azt viszont igen, hogy állatorvosként neki sokat kell beszélnie. „Én pedig macskabarát vagyok” – kontrázott az egyik kérdező Hadházyra, hátha a képviselő észreveszi a helyzet abszurditását.


A csattanó, vagyis a hab a tortán természetesen a beszélgetés végére maradt. Ekkor Hadházy egy szürreális példával állt elő a barackszüretelésről. E szerint a barackot többféleképpen is le lehet szedni, úgy is, hogy megrázzuk a fát, de úgy is, hogy egyesével szedjük le. A riporterek sem igazán érthették a furcsa eszmefuttatást, talán az egész beszélgetés abszurditására is reagált Rónai, amikor így zárta az interjút: “Nem tartozik ide: Barack az én kutyám neve!”.

Az ellenzéki politikusok egyébként napi szinten teszik magukat nevetségessé, nem csoda, ha egyre kevesebb magyar ember bízik bennük.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek