2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Ciki! Élő adásban égett le Hadházy Ákos – Videóval!

Egészen szürreális beszélgetésnek lehettek tanúi az ATV nézői csütörtök este. A vendég Hadházy Ákos korábbi LMP-s politikus volt, aki gyakorlatilag egyetlen kérdésre sem volt hajlandó válaszolni.

„Képviselő úr, hajdanán tudtunk önnel normálisan beszélni. Mi történt?” – tette fel a kérdést Rónai Egon műsorvezető Hadházy Ákosnak az ATV stúdiójában csütörtökön. Ekkor már jó tíz perce “birkózott” egymással a politikus és az őt kérdező három újságíró. Rónain kívül két baloldali lap (az atv.hu és a 168 Óra) munkatársa kérdezte, tehát tehát abszolút „baráti” környezetben érezhette volna magát. Ennek ellenére a botrányhős politikus folyamatosan kitért a konkrét válaszok elől, meg sem hallgatta a kérdéseket és saját mondandóját szajkózta.


„Képviselő úr, engedje meg, hogy kérdezzünk!” – kérte a beszélgetés egy másik pontján Rónai. Hadházy annyira nem vette észre magát, hogy rögtön visszavágott: “Én is csodálkozom, hogy beleszólnak minden második mondatomba.” Ebből is látszódik, hogy a politikus pestiesen szólva mennyire “más mozit” nézett, mint a stúdióban ülők.

Hadházy véleményéről, terveiről nem sokat tudhattunk meg (nem mintha ez baj lenne), azt viszont igen, hogy állatorvosként neki sokat kell beszélnie. „Én pedig macskabarát vagyok” – kontrázott az egyik kérdező Hadházyra, hátha a képviselő észreveszi a helyzet abszurditását.


A csattanó, vagyis a hab a tortán természetesen a beszélgetés végére maradt. Ekkor Hadházy egy szürreális példával állt elő a barackszüretelésről. E szerint a barackot többféleképpen is le lehet szedni, úgy is, hogy megrázzuk a fát, de úgy is, hogy egyesével szedjük le. A riporterek sem igazán érthették a furcsa eszmefuttatást, talán az egész beszélgetés abszurditására is reagált Rónai, amikor így zárta az interjút: “Nem tartozik ide: Barack az én kutyám neve!”.

Az ellenzéki politikusok egyébként napi szinten teszik magukat nevetségessé, nem csoda, ha egyre kevesebb magyar ember bízik bennük.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Európának meg kell tudnia védeni külső határait

    Szijjártó: Európának meg kell tudnia védeni külső határait

    Szijjártó Péter egyetért szlovén kollégájával, Miro Cerarral abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy képezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait – erről a külgazdasági és külügyminiszter keddi ljubljanai tárgyalásai után nyilatkozott telefonon az MTI-nek.

  • A gyermekek az erős nemzet építőkövei

    A gyermekek az erős nemzet építőkövei

    A gyermekek az erős nemzet építőkövei, akik a jövő dolgozói és felelősségteljes állampolgárai lesznek, az ő kezükben lesz tehát az ország fejlődése – jelentette ki Járóka Lívia fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a gyermekjogok világnapja alkalmából kiadott közleményében kedden.