EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Kecskemét

Cseke Péter is vért adott a Törvényszéken

A Katona József Színház igazgatója is részt vett a Törvényszéken tartott véradáson. Cseke Péter szerencsés vércsoportba tartozik, és fontosnak tartja, hogy segítsen másoknak.

Hosszú évek óta folyamatosan szerveznek véradást a Kecskeméti Törvényszéken, ami mindig sokakat vonz. Dr. Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék szóvivője elmondta, fontos, hogy ahogy tudunk, segítsünk a bajba jutott társainkon. Azt is kiemelte, hogy a Törvényszéken dolgozók közül sokan rendszeres véradók.


Cseke Péter vércsoportja 0 RH+, így sok emberen segíthet

Cseke Péter, a Katona József Színház igazgatója is vérét adta, hogy megmentsen három életet. A direktornak is fontos, hogy ilyen módon segítsen másoknak. Vércsoportja nullás RH+, ami azt jelenti, hogy sokaknak adhat vért. A színházigazgató úgy fogalmazott: ,,A jó isten teremtményei vagyunk, testből és lélekből állunk”. A művészetével a lelkeken és a szellemeken próbál segíteni, a vérével pedig a test gyógyításához járul hozzá. A Törvényszék egyébként hosszú évek óta együttműködik a színházzal. Perszimulációkat rendeznek, amelyeken a színészek alakítják a feleket. A legközelebbi alkalom idén októberben lesz.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.