EUR: 322,84 Ft
CHF: 284,00 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Sport

Csendes egyeztetés Fucsovics-ügyben

Fucsovics Márton és Balázs Attila helyett két fiatal, Valkusz Máté és Piros Zsombor játszik egyesben a csehek ellen a tenisz Davis Kupa Világcsoportban maradásért a magyar csapatban. Előbbi a szövetséggel való vitája, utóbbi sérülése miatt nem lép a Lurdy Ház parkolójában kialakított pályára. A sorozat lebonyolításának változása miatt kérdéses, hogy a válogatott vereség esetén is a Világcsoportban szerepelhet-e jövőre. Szűcs Lajos, a magyar szövetség elnöke a Lokálnak kijelentette, azon van, hogy párbeszédet folytasson a két éljátékossal, Babos Tímeával és Fucsoviccsal a megegyezés, a béke érdekében.

 (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)

– Elnöki hatáskörbe vontam az egyeztetést, szóval a párbeszéd nem szakadt meg. Egyelőre azt szeretném pontosan megtudni, mit és hogyan szeretnének csinálni a játékosok, milyen változásokat akarnak – mondta Szűcs Lajos.


Korábban a Ripostnak nyilatkozó DK-kapitány, Köves Gábor kijelentette: próbált kapcsolatba lépni Fucsoviccsal, ám még nem tudott személyesen találkozni vele, de remélhetőleg hamarosan sikerül tisztázó beszélgetést folytatni vele, hiszen visszavárja a csapatba.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a szövetség szerződést kötött a Dorkóval, így a magyar felnőtt és korosztályos válogatottak öt éven keresztül a magyar sportmárka felszereléseit viselik.

Kapcsolódó Cikkek