2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Sport

Csendes egyeztetés Fucsovics-ügyben

Fucsovics Márton és Balázs Attila helyett két fiatal, Valkusz Máté és Piros Zsombor játszik egyesben a csehek ellen a tenisz Davis Kupa Világcsoportban maradásért a magyar csapatban. Előbbi a szövetséggel való vitája, utóbbi sérülése miatt nem lép a Lurdy Ház parkolójában kialakított pályára. A sorozat lebonyolításának változása miatt kérdéses, hogy a válogatott vereség esetén is a Világcsoportban szerepelhet-e jövőre. Szűcs Lajos, a magyar szövetség elnöke a Lokálnak kijelentette, azon van, hogy párbeszédet folytasson a két éljátékossal, Babos Tímeával és Fucsoviccsal a megegyezés, a béke érdekében.

 (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)

– Elnöki hatáskörbe vontam az egyeztetést, szóval a párbeszéd nem szakadt meg. Egyelőre azt szeretném pontosan megtudni, mit és hogyan szeretnének csinálni a játékosok, milyen változásokat akarnak – mondta Szűcs Lajos.


Korábban a Ripostnak nyilatkozó DK-kapitány, Köves Gábor kijelentette: próbált kapcsolatba lépni Fucsoviccsal, ám még nem tudott személyesen találkozni vele, de remélhetőleg hamarosan sikerül tisztázó beszélgetést folytatni vele, hiszen visszavárja a csapatba.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a szövetség szerződést kötött a Dorkóval, így a magyar felnőtt és korosztályos válogatottak öt éven keresztül a magyar sportmárka felszereléseit viselik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.