EUR: 365,04 Ft
CHF: 345,70 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Extra

Csisztu Zsuzsa: Édesanyám odafentről figyel minket

Csisztu Zsuzsának a mai napig hatalmas hiányérzete van, amiért édesanyját életében nem ajándékozhatta meg egy unokával, de tudja, hogy ő most is vigyáz rájuk odafentről. A kétgyermekes édesanya a Lokálnak azt is elárulta, hogy tudatosan neveli a fiait, és örülne, ha ők is élsportolók lennének. 

– Édesanyám nagyon vágyott rá, hogy lássa, belőlem is boldog anya lehet. A válásom után aggódott, hogy sikerül-e újra rátalálnom a kiegyensúlyozott életre. Sajnos már nagyon beteg volt, így amíg élt, nem tudtunk összeházasodni Norbival, noha jegyesek voltunk, de talán nekem még szomorúbb, hogy az első fiam, Krisztián születésekor sem volt már köztünk. Ez egy fájó pont az életemben – kezdte Csisztu Zsuzsa a Lokálnak.


– Sokszor mesélt arról, hogy milyen nagymama lenne, és hogy én milyen édesanya. Egy űr van a lelkemben amiatt, hogy nem tudtam vele egy ilyen hírt megosztani és látni a szemében a mérhetetlen örömöt. Nagyon érdekes, hogy Krisztián a halála után kilenc hónappal jött világra. Hiszem, hogy ez az ő búcsúajándéka volt. Küldött nekem egy kisbabát, aki vigaszt nyújthat a gyászban. Tudom, hogy ő most is odafentről figyel minket, segíti az életünket, büszke rám és boldog, hogy ilyen szép családom van. Sokszor érzem a jelenlétét – mondta az egykori tornász, aki tudatosan terelgeti fiait a sport irányába.

– Krisztián 11 éves, kezdi bontogatni a szárnyait, és bizony már kamaszodik is. Van véleménye, ami olykor ütközik az enyémmel, ebből aztán duzzogások vannak, de mindezek ellenére nagyon jó és kötelességtudó fiú. Fontosnak tartottam, hogy az otthonunkban csakis sportoló gyermekek legyenek (nevet). A viccet félretéve, a rendszeres sportnak rengeteg pozitív hatása van, ezt én is tapasztalom, és úgy gondolom, nekik is elengedhetetlen a jellemük és a személyiségük fejlődéséhez. Szerencsére mindkettő igazi energiabomba, így nagyon élvezik a mozgást, ahol ezt ki tudják élni. Krisztián jelenleg vív és karatézik, Adrián csak ötéves, így nála még választás előtt állunk, de rendszeresen jár úszni. Ha pedig később valamelyikük ezt komolyan, élsportolói szinten szeretné űzni, és tehetsége is van hozzá, támogatni fogjuk őket Norbival – tette hozzá Csisztu Zsuzsa.


 

 

Kapcsolódó Cikkek