2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Extra

Curtis a kokainról: Sajnos tényleg nagyon bejött

Majka nem a barátom – mondta nemrég Széki Attila Curtis, miután az ózdi rapper elárulta, hogy zenésztársának komoly drogproblémái vannak, ezért megszakítja vele a közös munkát. Curtis korábban elmondta, fel sem tűnt neki, amikor egy este 40 ezer forintot költött drogokra. De vajon mi vezetett idáig?

/Fotó: MTI – Szigetváry Zsolt

Majka nem dolgozik többet együtt Curtisszel – ez az a szakítás, amiről az utóbbi időben többet lehetett hallani, mint annak idején arról, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válik. Majka az Indexnek adott egyórás interjúban fejtette ki, hogy pontosan mi vezetett oda, hogy valószínűleg soha többet nem állnak együtt színpadra. Majka szerint már öt éve vannak problémák, de három éve volt az a pont, amikor már ő is azt érezte, hogy ezt a helyzetet meg kell oldani.


„Volt Kistarcsán egy bulink, ezelőtt három évvel. Amit hamarabb abba kellett hagyni. Mert Atika mindamellett, hogy szanaszét volt, még ivott is. Nem akartam, hogy mémmé váljunk az interneten, és ott volt egy nagyon-nagy veszekedésünk, ami majdnem tettlegességig fajult. Nekiugrottam, hogy hogy a p*csába képzeli ezt. Volt egy pár napos szünet és akkor kezdtem el azon gondolkozni, hogy valahogy ezt meg kell oldani” – magyarázta a műsorvezető, akinek „százmilliószor” megígérte Curtis, hogy nem lesz többet baj, de egyre több bulit mondott le. Majka azonban próbált segíteni.

„Elvittem Csernushoz, egy olyan beszélgetésen vettünk részt, ahol minden percben úgy éreztem, hogy meg kell fognom Attilát, hogy ne legyen verekedés a vége” – tette hozzá Majka, akinél a legutóbbi szegedi fellépés előtt szakadt el végleg a cérna. Akkor jelentette be a színpadon, hogy a drog miatt elvesztette Curtist. A buli előtt Curtis egyszerűen elszaladt, és nem volt hajlandó felmenni a színpadra.


„Kihívtam rá a mentőt. Mondtam neki, szállj ki, bemegyünk, jön egy doki, ad egy injekciót, és megcsináljuk ezt a bulit. Mondtam neki, hogy ha tegnap b*szd meg Jaszkari Joe voltál, akkor ezt most meg kell csinálni. Az történt, hogy egyszerűen elszaladt. Kiszállt a kocsiból és elszaladt, hogy ő nem képes erre. A koncert után még négy órát b*sztuk az anyánkat Szegeden. Jártunk a balesetiben, elmentünk a másik kórházba, felhívtuk az összes taxit, a vége az volt, hogy be akartunk menni a rendőrségre, hogy teszünk feljelentést. És aztán kiderült hajnalban, hogy beült egy taxiba és itthon alszik” – fogalmazott Majka.

Curtis korábban az önéletrajzi könyvében is részletesen mesélt arról, hogy először egy haverja autójában szívott kokaint.

„Azt sem tudtam, hogy kell csinálni, de ő megmutatta. (…) Ekkor még nem sejtettem, hogy ebből bajom lehet, hogy ez túl jó. Még föl sem fogtam, mi történt. Gondoltam, belefér, ugyanolyan, mintha bulizás közben beb*sznék. De sajnos tényleg nagyon bejött. Az sem tűnt fel, hogy negyven rongyot elköltök egy este a cuccra, mert úgyis megkeresem másnap. Akkor tényleg nem tűnik fel az embernek, csak később. Ráadásul másnap szarul sem voltam tőle, itt nincs olyan, hogy fáj a fejed vagy ég a beled, mint egy beb*szás után” – írta.

Az első drogozás után azonban nem állt le, a rapper két éve januárban villanyoszlopnak ütközött, a szervezetében pedig drogot is találtak. Akkor a közösségi oldalán Curtis azt írta, hogy valószínűleg az lehetett a probléma, hogy nyári gumi volt az autóján. De nem ez volt az egyetlen botránya: 2014 augusztusában exe, Bettina beszélt arról, hogy Curtis megverte, és brutális fotókat is mutatott az arcáról. Akkor a rapper azt írta, hogy ő is elítéli, amit tett, és sajnálja, de „emberből” van és hibázott.

Nemrég – még Majka kiborulása előtt – Curtis a Storyban vallott arról, hogy most már minden rendben van az életével, boldog a barátnőjével, Krisztivel, akinek a kezét is megkérte. Azt állította, hogy a korábbi baleset elég nagy pofon volt számára.

„Mikor a balesetet csináltam és cuccoztam, akkor nekem – ahogy a dalban is – kellett egy nagy pofon. Ez volt az a pont, amikor megéreztem, hogy elveszíthetek mindent. Majkát mint barátot, az egzisztenciámat és a munkámat, amit szeretek (…) Járok pszichológushoz, és arra jutottunk, hogy azért drogoztam, mert ugyanazt kerestem a hétköznapokban, mint a színpadon. Amikor nem voltam a színpadon, unatkoztam. Kerestem valamit, hogy azt érezzem, azt az adrenalint, mint amikor a színpadon zenélünk” – tette hozzá az egykori focista. A botrány után, a fellépése közben azonban már egészen másképp beszélt Majkáról.

„Nem szép dolog egy barátot sz*rban hagyni. Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts! Na, mindegy” – mondta. Mindenesetre Curtis hiába kap majd a Majkával közös dalaik után járó jogdíjakból, milliókat bukhat azon, hogy ezentúl nem a műsorvezetővel közösen jár fellépni. Menyasszonya, Kriszti azonban tartja benne a lelket. Legutóbb, a 29. születésnapjára egy csodás utazással lepte meg a rappert, aki hamarosan a TV2 új műsorában, a Csak show és más semmiben tűnik fel.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek