EUR: 332,36 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Extra

Czippán Anett: Megállunk két gyereknél

A csinos műsorvezető nem tagadja, hogy két kisgyermek mellett nem könnyű időt szakítani a romantikára, de úgy érzi, hogy társként és anyaként is remekül helytáll. Ennek ellenére már nem vágyik több gyerekre.

– Nagyon jól érzem magam két gyerekkel, élvezem az anyaság minden egyes pillanatát. Bevallom, Soma születése előtt voltak aggodalmaim, hogy vajon hogy fogok társként, kétgyermekes anyaként és műsorvezetőként is helytállni, de úgy tűnik, megy ez nekem. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem vagyok kimerült vagy fáradt, de igyekszem jól beosztani az időmet és menedzselni a család mindennapjait, amiben a párom, Szabi is rengeteget segít – kezdte lapunknak Anett, akinek kisebbik fia, Soma 10 hónapos, míg előző házasságából származó nagyobbik fia, Olivér szeptemberben már iskolába megy.


– Oli most kezdi a sulit, angol–magyar két tannyelvű osztályt választottunk neki, szóval izgalmas időszak áll előttünk. Az anyaságban talán most az a legnehezebb, hogy a fiaim nagyon különböző figyelmet igényelnek: egyikükkel fizikálisan, másikukkal pedig mentálisan kell foglalkoznom, ami a nap végére igencsak lefáraszt. Oli nevelésekor sajnos elkövettem azt a hibát, hogy túlságosan kiszolgáltam, tulajdonképpen mindent elé tettem, Somát azonban már most, ilyen pici korban igyekszem önállóságra nevelni. Ebben is sokat segít Szabi, hisz következetes apukaként mindig figyelmeztet, ha már túltolom a tutujgatást – mondta nevetve a műsorvezető, aki úgy érzi, hogy két gyerekkel teljes az élete, és noha nem született kislánya, nem vágyik már nagyobb családra.

– Megállunk két gyereknél, mindig is így képzeltem el az életem. A kicsik mellett szeretnék a páromra és magamra is kellő figyelmet fordítani, gőzerővel dolgozom például a pluszkilók leadásán, mert még mindig nem sikerült visszanyernem a régi alakom, de motivált vagyok. Rendszeresen konzultálok ezzel kapcsolatban szakemberrel, amit újabban videóra is veszek, hogy ezzel másoknak is segítsek – árulta el Anett.


 

Kapcsolódó Cikkek