2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület XXII.kerület

Déli szünet – irány Kelenföld!

Október 4-től 17-én éjfélig ideiglenesen bezár a Budapest-Déli pályaudvar, ez alatt az idő alatt kulcsszerepbe kerül Kelenföld: számos vonat innen fordul, és két mobilpénztárban is lehet jegyet venni.

A Déliben a két hét alatt karbantartási munkákat végeznek a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton, az alagút rézsűjén, a támfalakon és a peronokon. A szerelési munkákkal jelentős mértékben javítják a Déli pályaudvar szolgáltatásainak színvonalát és a vonatok menetrendszerű közlekedését. A munkálatok idején a Déliben szünetel a vonatközlekedés, emiatt módosul az érintett vasútvonalak menetrendje. A pályaudvar lezárásakor érvényes vasúti menetrendről és a változásokról az utasok a www.mavcsoport.hu címen és a Vonatinfó alkalmazáson keresztül tájékozódhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.