EUR: 347,36 Ft
CHF: 327,97 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület XXII.kerület

Déli szünet – irány Kelenföld!

Október 4-től 17-én éjfélig ideiglenesen bezár a Budapest-Déli pályaudvar, ez alatt az idő alatt kulcsszerepbe kerül Kelenföld: számos vonat innen fordul, és két mobilpénztárban is lehet jegyet venni.

A Déliben a két hét alatt karbantartási munkákat végeznek a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton, az alagút rézsűjén, a támfalakon és a peronokon. A szerelési munkákkal jelentős mértékben javítják a Déli pályaudvar szolgáltatásainak színvonalát és a vonatok menetrendszerű közlekedését. A munkálatok idején a Déliben szünetel a vonatközlekedés, emiatt módosul az érintett vasútvonalak menetrendje. A pályaudvar lezárásakor érvényes vasúti menetrendről és a változásokról az utasok a www.mavcsoport.hu címen és a Vonatinfó alkalmazáson keresztül tájékozódhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.