EUR: 317,13 Ft
CHF: 279,18 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb I.kerület II.kerület III.kerület XI.kerület XII.kerület XXII.kerület

Déli szünet – irány Kelenföld!

Október 4-től 17-én éjfélig ideiglenesen bezár a Budapest-Déli pályaudvar, ez alatt az idő alatt kulcsszerepbe kerül Kelenföld: számos vonat innen fordul, és két mobilpénztárban is lehet jegyet venni.

A Déliben a két hét alatt karbantartási munkákat végeznek a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton, az alagút rézsűjén, a támfalakon és a peronokon. A szerelési munkákkal jelentős mértékben javítják a Déli pályaudvar szolgáltatásainak színvonalát és a vonatok menetrendszerű közlekedését. A munkálatok idején a Déliben szünetel a vonatközlekedés, emiatt módosul az érintett vasútvonalak menetrendje. A pályaudvar lezárásakor érvényes vasúti menetrendről és a változásokról az utasok a www.mavcsoport.hu címen és a Vonatinfó alkalmazáson keresztül tájékozódhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.