EUR: 327,35 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Extra

DiCaprio eljegyezte barátnőjét

Leonardo DiCaprióról és modell barátnőjéről, Camila Morronéról azt pletykálják, hogy hamarosan összeházasodnak. „Nagyon szerelmesek, még nem láttam ilyennek Leót. Bármit megtenne Camiláért, nagyon komolyan gondolja kettőjük kapcsolatát” – mesélte a Us Weeklynek egy a színészhez közeli bennfentes, aki szerint már egy óriási gyémántgyűrűt is vett DiCaprio. „Beszéltek az eljegyzésről, mindketten benne vannak, de még nem hivatalos a dolog” – folytatta a pletykás barát, aki elmondta, DiCaprio tömérdek barátnője közül Gisele Bündchen volt az egyetlen, akivel tizenhárom évvel ezelőtt szóba került a házasság, ám akkor a színész túl fiatalnak érezte magát az elköteleződéshez.

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone Profimedia, Splash

Camila Morrone Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

Leonardo DiCaprio Profimedia, SIPA USA

Kapcsolódó Cikkek

 • Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  A STRAND Fesztivált szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két jótékonysági akicót is szerveztek Zamárdiban.

 • Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre tudatosabbak a mai fiatalok jövőjüket illetően. Az előző évekhez képest a 19–29 év közötti korosztály 56 százaléka már külön él szüleitől és szeretne minél előbb családot alapítani.

 • Ellopták a Mona Lisát!

  Ellopták a Mona Lisát!

  108 éve ezen a napon rabolták el Leonardo da Vinci világhírű festményét, a Mona Lisát. A bűncselekmény hatalmas médiszenzációnak számított akkoriban.

 • Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda egy éve szingli, és már tárt karokkal várja az igazit. Asztrológusa szerint jövő év elején találhatja el Ámor nyila, az ügyvédjelölt a nagy találkozásra pedig lelkileg is igyekszik felkészülni.