EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Ózd

Díjátadó, kezdődobás, győzelem!

Győzelemmel mutatkozott be hazai közönségének a 2018/2019. évi NB I/B-s férfi kézilabda- bajnokságban az ÓAM-Ózdi KC. Szakál György együttese a mérkőzés véghajrájában mutatott jó teljesítménnyel a Nyíregyházát múlta felül egy góllal (24-23) a Marosi István Városi Sportcsarnokban.

A rangadó felvezetéseként Marosi István özvegye és Riz Gábor országgyűlési képviselő – aki később a találkozó kezdődobását is elvégezte  közösen adta át az elmúlt szezon legeredményesebb játékosának járó Marosi-vándordíjat. A 2012-ben alapított elismerést Nyeste Balázs második alkalommal vihette haza.


Az egykori világválogatott által alapított díjat Nyeste Balázs kapta

A Marosi-vándorserleg eddigi tulajdonosai: 2013: Barta Dániel 123 gól, 2014: Fekete László 103 gól, 2015: Fekete László 182 gól, 2016: Vladimir Cupkovic 126 gól, 2017: Nyeste Balázs 109 gól, 2018: Nyeste Balázs 136 gól.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.