EUR: 327,34 Ft
CHF: 300,76 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Külföld

Dinamitrudat gyújtott meg gyertya helyett

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt az amerikai nőt, aki Connecticut államban egy áramszünet során egy dinamitrudat gyújtott meg gyertya helyett.

A robbanóanyag kis híján levitte a kezét, ám csodával határos módon túlélte a detonációt, de orvosai szerint hosszú lesz a felépülés, ugyanis szinte az összes ujja súlyosan roncsolódott. A baleset után nyomozást indítottak annak kiderítésére, hogy került a házba a dinamitrúd, ráadásul a tűzoltók még egyet találtak a lakásban.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Nemzetközi Űrállomásra készül Fedor, az orosz humanoid robot

  A Bajkonurból csütörtökön felbocsátandó Szojuz-MSZ-14-es űrhajó parancsnoki ülésében indul majd el a tervek szerint a Nemzetközi Űrállomásra a Fedor (oroszosan: Fjodor) nevű, ember alakú robot, amelynek tervezői szerint fontos szerepe lesz a Holdon és más potenciális bolygókon létrehozandó bázisok felépítésében.

 • Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Szinte minden kontinensen megdőltek a melegrekordok

  Az idei nyár a hőségről szólt Európában, de a világ szinte minden kontinenség megdőltek a melegrekordok – mondta Lakatos Mónika, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője szerda reggel az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió közös műsorában.

 • Elhunyt az “ágykirály”

  Elhunyt az “ágykirály”

  Meghalt a dán “ágykirály”, Lars Larsen, a Jysk lakberendezési áruházlánc alapítója és tulajdonosa, Dánia egyik leggazdagabb embere.