EUR: 332,75 Ft
CHF: 303,39 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb III.kerület

Drónok Óbuda felett

A tavalyi sikeres program után idén újra megrendezték a Korzó Drónfesztivált, amelynek ezúttal az óbudai Auchan parkolója adott otthont.

A technológia rajongói Winkler Robi vezénylésével mérhették össze saját készítésű drónjaik tudását, de az amatőr drónhasználók és a drónokkal eddig csak távolból szemezők is találtak izgalmas programlehetőségeket – a szervezők többek között NERF akadálypályával, e-sport-sarokkal, VR-repüléssel és UNFIELD-közönségtalálkozóval is készültek. A látogatókat egész napos ingyenes családi programokkal várták..


 

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

    Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.