EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi étterem a legjobbak között

Előkelő mezőnybe került be a dunaújvárosi Kiskohász Vendéglő: a közelmúltban adták át a Magyar Turizmus Minőség Díjat, és az idén Horváth Attila, az étterem tulajdonosa is egyike volt a díjazottaknak.

A jutalom nemzetközi szintű, hiszen a turizmus.com tájékoztatása szerint a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége is elismerte a díjat, ezért azok a szállodák és éttermek, amelyek megkapták ezt az elismerést, használhatják a European Hospitality Quality jelzést is.

A Kiskohász Vendéglő is díjat kapott

Az idei díjazottak között volt többek között a budapesti Gundel Étterem is, így elmondható, hogy a Kiskohász Vendéglő előkelő „klubba” került.

Horváth Attila 2016 óta tulajdonosa a Kiskohász Vendéglőnek

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.