2018. november 20., kedd
Jolán

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi étterem a legjobbak között

Előkelő mezőnybe került be a dunaújvárosi Kiskohász Vendéglő: a közelmúltban adták át a Magyar Turizmus Minőség Díjat, és az idén Horváth Attila, az étterem tulajdonosa is egyike volt a díjazottaknak.

A jutalom nemzetközi szintű, hiszen a turizmus.com tájékoztatása szerint a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége is elismerte a díjat, ezért azok a szállodák és éttermek, amelyek megkapták ezt az elismerést, használhatják a European Hospitality Quality jelzést is.

A Kiskohász Vendéglő is díjat kapott

Az idei díjazottak között volt többek között a budapesti Gundel Étterem is, így elmondható, hogy a Kiskohász Vendéglő előkelő „klubba” került.

Horváth Attila 2016 óta tulajdonosa a Kiskohász Vendéglőnek

Kapcsolódó Cikkek