EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi étterem a legjobbak között

Előkelő mezőnybe került be a dunaújvárosi Kiskohász Vendéglő: a közelmúltban adták át a Magyar Turizmus Minőség Díjat, és az idén Horváth Attila, az étterem tulajdonosa is egyike volt a díjazottaknak.

A jutalom nemzetközi szintű, hiszen a turizmus.com tájékoztatása szerint a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége is elismerte a díjat, ezért azok a szállodák és éttermek, amelyek megkapták ezt az elismerést, használhatják a European Hospitality Quality jelzést is.

A Kiskohász Vendéglő is díjat kapott

Az idei díjazottak között volt többek között a budapesti Gundel Étterem is, így elmondható, hogy a Kiskohász Vendéglő előkelő „klubba” került.

Horváth Attila 2016 óta tulajdonosa a Kiskohász Vendéglőnek

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.