EUR: 332,35 Ft
CHF: 303,19 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Érd XI.kerület

EgészségParti

A Feneketlen-tó partján idén a IV. Újbudai EgészségPART-ot rendezték meg Újbuda szervezésében és a Ficsak támogatásával.

A program részeként sportbemutatókat tekinthettek meg a látogatók, gyermekjógán vettek részt kicsik és nagyok, valamint sportos vetélkedők várták az egész családot. Az Egészség-ligetben még az egészséges életmód alapjait is megismerhették az érdeklődők, mégpedig játékos formában.

Mit mutat a műszer? (Fotó: Keresztesi Balázs)

Falra mászok tőle – annyira jó
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Na, most ezt is kipróbáltam! (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.