2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Egyéb X.kerület

Egy nap a fociról és ami mögötte van

Az első alkalommal megrendezett Futball Éjszakája esemény keretében öt budapesti és 16 vidéki helyszínen tárultak ki a labdarúgóklubok kapui: a stadionlátogatástól kezdve a bemutatóedzéseken keresztül az utánpótlástornákig számos színes programot tartottak a sportág iránt érdeklődőknek múlt pénteken. Így volt ez a közeli MTK-stadionban is, ahol azon túl, hogy akár az öltözőkbe is bepillanthattak a látogatók, a zöld gyepen maguk is megmérethették magukat különböző játékokban. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a húsz évvel ezelőtti Fradi és MTK meghatározó játékosai is pályára léptek, valamint Színész-Újságíró Rangadót is rendeztek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.