EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Egyéb X.kerület

Egy nap a fociról és ami mögötte van

Az első alkalommal megrendezett Futball Éjszakája esemény keretében öt budapesti és 16 vidéki helyszínen tárultak ki a labdarúgóklubok kapui: a stadionlátogatástól kezdve a bemutatóedzéseken keresztül az utánpótlástornákig számos színes programot tartottak a sportág iránt érdeklődőknek múlt pénteken. Így volt ez a közeli MTK-stadionban is, ahol azon túl, hogy akár az öltözőkbe is bepillanthattak a látogatók, a zöld gyepen maguk is megmérethették magukat különböző játékokban. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a húsz évvel ezelőtti Fradi és MTK meghatározó játékosai is pályára léptek, valamint Színész-Újságíró Rangadót is rendeztek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.