2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb XIX.kerület

Egy nap autó nélkül

Az Autómentes Nap kispesti rendezvényét a Shopmark felújítása miatt új helyszínen, a József Attila utca és Hunyadi utca sarkán lévő mini KRESZ-parkban tartották − tájékoztatott az önkormányzat. A múlt csütörtöki programra négy óvodából és négy iskolából érkeztek a gyerekek.

A Wekerlei Kultúrház és Könyvtár munkatársai alternatív, közlekedésre utaló szimbólumokat festettek a gyerekekkel vászonszatyorra, és előfordult, hogy az Első Kis-Pesti Kert tagjainak játékos programjainál sorban álltak a kicsik. Az idén 65 éves Európa- és világbajnok erőművész, Nick Árpád KRESZ-feladatokat oldott meg a gyerekekkel.


Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.