EUR: 332,75 Ft
CHF: 303,39 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb XIX.kerület

Egy nap autó nélkül

Az Autómentes Nap kispesti rendezvényét a Shopmark felújítása miatt új helyszínen, a József Attila utca és Hunyadi utca sarkán lévő mini KRESZ-parkban tartották − tájékoztatott az önkormányzat. A múlt csütörtöki programra négy óvodából és négy iskolából érkeztek a gyerekek.

A Wekerlei Kultúrház és Könyvtár munkatársai alternatív, közlekedésre utaló szimbólumokat festettek a gyerekekkel vászonszatyorra, és előfordult, hogy az Első Kis-Pesti Kert tagjainak játékos programjainál sorban álltak a kicsik. Az idén 65 éves Európa- és világbajnok erőművész, Nick Árpád KRESZ-feladatokat oldott meg a gyerekekkel.


Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.