EUR: 322,01 Ft
CHF: 283,33 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Egymillió nézőt veszített a fürdőruhás felvonulást eltörlő Miss America

Tavalyhoz képest csaknem egymillióval kevesebb televíziónéző volt kíváncsi a helyi idő szerint vasárnap este megrendezett Miss Amerika szépségversenyre, amelynek 98 éves történetében most először nem vonultak fel fürdőruhában a versenyzők.

A Nielsen piackutató cég szerint 4,34 millió ember nézte vasárnap az ABC televízió által közvetített eseményt – amelyen a New York-i Nia Franklin fejére került a korona -, ami 19 százalékos visszaesést jelent a tavalyi 5,35 milliós nézettséghez képest.


Az elmúlt kilenc évben ez volt a Miss Amerika legalacsonyabb nézőszáma. A versenyt 2009-ben a TLC csatornán lehetett megnézni, akkor mindössze 3,54 millióan voltak kíváncsiak a megmérettetésre. A verseny 2011-ben visszatért az ABC-re és 2013-ban 8,6 milliós nézettséget produkált.

Az elmúlt években azonban folyamatosan csökkent a műsor nézettsége: 2015-ben 7,1 millió, 2016-ben 6,29 millió, 2017-ben pedig 5,35 millió embert vonzott a televízió képernyők elé.

A szervezők idén júniusban jelentették be, hogy az eddigi fürdőruhás kört a jövőben egy beszélgetés váltja fel a zsűritagok és a versenyzők között.

“Nem vagyunk többé szépségverseny. Hazánkban kulturális forradalom zajlik, amelynek során a nők bátorságra leltek ahhoz, hogy felálljanak és több területen hallassák a hangjukat” – nyilatkozta korábban Gretchen Carlson, a verseny kuratóriumának vezetője, hozzátéve, hogy a résztvevőket többé nem a kinézetük alapján fogják megítélni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.