EUR: 323,07 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Extra

Egyre vékonyabb Angelina Jolie

Kaliforniában fotózták legutóbb Angelina Jolie-t és nagyfiát, Maddoxot. A színésznő láthatóan egyre csak fogy, a fehér ruhában jól látszik, hogy milyen vékony. Jolie-t állítólag teljesen felőrli a Brad Pitt-től való válása, a színésznő a minap azt nyilatkozta: bár sose ismerte volna meg a világsztárt. Persze a gyerekek miatt nem teheti meg, hogy kitörölje az életéből, ami külön bosszantja. A hírek szerint Jolie annyira meggyűlölte Pittet, hogy még a szétcsúszott Johnny Depp-pel is randizik, ugyanis Pitt Az utazó című film forgatása alatt féltékeny volt a balhés sztárra.

 Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.

 • Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Aurelio: Nehezen maradok hűséges

  Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért.